Contactează-ne.
Strada Fratii Golesti,
Bloc S7B, Parter
Pitesti, Arges, RO

contact@ngc.ro
Tel: +40 741 747 605
Net Group Communications

Despre Noi.

Net Group Communications a fost fondată în 1996 în Pitești și este o companie recunoscută pe plan național pentru profesionalismul și calitatea serviciilor oferite.

Cu o experiență de peste 20 ani, folosind tehnologii de ultima generație și echipamente profesionale, oferim servicii de proiectare, instalare și mentenanță în securitate, siguranță și infrastructură.

Ne adresăm tuturor categoriilor de clienți care conștientizează beneficiile acestor domenii, celor care preferă să prevină decât să suporte consecințele, uneori mult prea mari.

Soluțiile noastre se bazează pe echipamente de ultimă generație.

Despre Noi

Gama diversificata de servicii.

Îmbinarea serviciilor de proiectare, instalare și mentenanță reprezintă cheia reușitei în realizarea proiectelor specializate ale clienților noștri.

Fie că este vorba de monitorizare, sisteme de alarmare sau control acces, de alte lucrări din domeniul securității sau siguranței, compania noastră are atât mijloacele tehnice, cât și echipa potrivită pentru a duce la capăt cu succes proiecte complexe.

Consultanta
Consultanta

Experienta si calificarea noastra ne ajuta sa oferim intotdeauna solutiile corecte pentru un sistem eficient si echitabil

Proiectare
Proiectare

Proiectarea este realizată în funcție de specificul fiecărui obiectiv îndeplinind condițiile tehnice conform legislației.

Instalare
Instalare

Echipa noastră de profesionisti asigură implementarea de calitate a serviciilor și funcționarea optimă a echipamentelor.

Mentenanta
Mentenanta

Având o abordare proactivă, corectarea defectelor asigura funcționarea sistemului la parametri optimi.

Despre Noi

Referinte.

Soluțiile integrate de securitate, siguranță și infrastructură implementate în obiectivele clienților noștri, oferă o perspectivă nouă asupra serviciilor și soluțiilor din domeniu.

Adevărată inovație stă în echipa din spatele ei!

Net Group Communications lucrează aproape de clienți pentru a le putea oferi soluții care întocmesc cerințele și întâmpină nevoile acestora.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Politica de confidentialitate