Contactează-ne.
Strada Fratii Golesti,
Bloc S7B, Parter
Pitesti, Arges, RO

contact@ngc.ro
Tel: +40 741 747 605

Solutii Siguranta

Schrack Seconet

Schrack Seconet, companie high-tech cu sediul în Austria, specializată în sisteme de detecţie şi semnalizare incendiu, de comunicaţie şi de securitate, recunoscută drept unul din liderii mondiali în cadrul acestor sectoare de activitate.

Istoria companiei începe în anul 1920 când celebrul Eduard Schrack înfiinţează în Austria Radiolaboratorium Schrack. De-a lungul timpului compania a suferit diverse schimbări de acţionariat,  achiziţii sau fuziuni. Funcționând independent din 1994 Schrack Seconet a crescut în prezent la mai mult de 650 de angajați în întreaga lume.

Membră a grupului elvețian Securitas din 1997, Schrack Seconet este responsabilă de dezvoltarea sistemelor de detecţie şi semnalizare a incendiilor, a sistemelor de comunicaţie şi a sistemelor de taxare. Schrack Seconet înseamnă acum lider tehnologic recunoscut prin deceniile de experiență și continuă inovație, înseamnă dezvoltare și producție în Europa, respectiv Austria, Germania și Elveția, și mai înseamnă furnizorul cu cel mai bun suport acordat partenerilor pe întreaga durată de viață a produsului ce acoperă toată gama de aplicații și dimensiuni.

Bunul devine și mai bun

Tendințele stabilite și actuale în tehnologia de alarmă la incendiu

Tehnologia de alarmă împotriva incendiilor se schimbă mereu, există din ce în ce mai multe oportunități, produse și caracteristici noi prin tehnologia IP și numărul din ce în ce mai mare de vânzători face piața mai complexă.

Este bine dacă te poți baza pe mulți ani de experiență și soluții sigure. Schrack Seconet este un specialist de frunte în domeniul incendiilor tehnice prevenirea și a reprezentat calitatea înaltă și fiabilitatea de zeci de ani.

Compania funcționează ca un trendetter în tehnologia IP, dar, desigur, funcționează din ce în ce mai mult îmbunătățiri și chiar mai multă stabilitate și comoditate pentru clienții săi.

Tehnologie matură și soluții fiabile!

Compania în calitate de inovator al industriei are o preocupare specială de a oferi un caracter informativ și vizită interesantă la târg cu valoare adăugată reală pentru clienții săi.

Adaptabilitate flexibilă și securitate

Cu noua rețea Premium WAN integrată Schrack Seconet îi completează Sistem integrat de alarmă la incendiu, stabilit de mulți ani. Astfel, limitele în termeni de compatibilitate, rețea și scalabilitate sunt considerabil extinse.

Mulți ani de experiență cu tehnologia IP

Schrack Seconet este un trendetter ca un specialist de vârf cu ani de experiență în domeniul IP tehnologie. Siguranța la foc completă, conceptele de informare și utilizarea protocolului Internet au a contribuit la satisfacerea acestor cereri.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență.